Шарън Ден Адел

Go down

Шарън Ден Адел

Писане by Шарън Ден Адел on Вто Юни 30, 2009 6:36 am

1. Име-Шарън Ден Адел

2. Външен вид-Шарън е с черна дълга почти до кръста коса и морскосини очи, които променят цвета си на кафяви или по-точно кървавочервени, когато е ядосана. Лицето й е бледо и нежно, много невинно. Понякога чак плашещо невинно. Има зашеметяваща усмивка, която обаче понякога изглежда доста кръвожадна и хищна. Много е красива, но има нещо зловещо в грациозността и красотата й. Очите й са с бадемова форма, отличава се с много дълги мигли. Кожата й освен че е бледа, е й каменна и студена на допир.

3. Характер-Много добра манипулаторка е. Винаги получава това което иска и както го иска. Мени настроенията си бързо, но всъщност е много консервативна. Заради това което е (вж. История) е злобна, но в действителност може да бъде и много чувствителна. Когато се влюби или се сприятели, е за цял живот. Старае се да се държи мило, но въпреки всичко хората инстинктивно странят от нея. Ужасно безскрупулна е, не й пука, че е чудовище.... Пее невероятно и обича да го показва. Професионална певица е.

4.История-Гърция, трети век преди новата ера. Самият Дявол вижда красивата безотговорна и лековерна Алексия, най-красивото момиче в града. Праща слугите си да му я доведат за негова жена. Дарява я с безсмъртие. Алексия му ражда момиченце, по-красиво от зората, но по-зло от всеки хищник, срещан някога в Пъкъла и на средната земя. Кръщават я Шарън и когато я пускат на слънчева светлина, я принуждават да пази името си в тайна. Селена, Вивиан, Хейли, Елизабет, Изабел... сменила е десетки имена оттогава. По-късно научава за училището за магия и отива там ,за да като помага на хората да изкупи греховете си.

5. Белези-Участвала в много битки, Шарън е цялата в доста дълбоки белези, които са й голям комплекс, затова все ходи с дълги до земята дрехи, така че да не се виждат.

6. Първата сила-.....

Преподавател по-Трансформиране

Снимка:

- на един от концертите си.
avatar
Шарън Ден Адел

Брой мнения : 1
Join date : 30.06.2009

Character sheet
Hero Name:
Experience:
0/0  (0/0)
Потекло:

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите