Саманта Драуър

Go down

Саманта Драуър

Писане by ~Sweet Girl~ on Вто Юни 16, 2009 3:29 am

1. Име: Саманта Драуър

2. Външен вид: Сам има дълга червена коса и красиви червени очи.Има мека кожа и е леко чуствителна.Не обича да си слага лак или нещо,което ще и помогне да изглежда по-красива.Тя си се харесва така,каквато е.Има леки лунички по бузките,но не се забелязват отдалеко.Обича косата й да е спусната надолу,никога не я вързва.Сам обича да търси приключения и не стои на едно място.Когато със семеиството й се местили от едно място на друго,тя постоянно правела някакви бели,само и само да не стои на едно място.Тежи 30кг. и е висока 1.54


3. Характер: Сам е красива по своя си начин.Обича да чете книги и да се пренася в техните приключения,а също и да излиза навън.По някои път въобще даже не се прибира вкъщи,въпреки,че майка й я кара постояно да прибира някоя стая,за да можели да се чустват удобно.Момичето държи на приятелите си,особено на тези,които са истински.Никога не би зарязал някои приятел,които е в беда,би се порила за него дори и ако трябва да жертва живота си.

4.История: Сананта е разбрала,че е била магьосница от едно нейно приключение. И все още помни този момент,когато си вървяла по тесните пътеки на горите и търсила обежище да се скрие от дъжда.Беше се отдалечила от вкъщи,но не си беше взела мобилния ,за да каже на баща си,че няма да се върне скоро.Момичето търсело,търсело...и нищо не намерило.По едно време се проснало на земята от умора.Калта беше покрила нежното й лице...По едно време блесна светкавица точно до Сам,тя се уплаши и стана рязко.Разбяга се и падна в една река...лежеше на повърхноста като...мъртва...На другия ден,се събидила на един остров и от там разбрала за това магическо училище.

5. Белези: Сам има белег на лявата си ръка.Той е във форма на цвете,оставен от майка й,преди да умре..точно когато я е родила...Оставила й този белег с надеждата,че в живота си ще постигне много и също да е много добра...магьосничка.

6. Първата сила: Енергия - може да отнема енергията на всеки и когато си я наложи в своето тяло,тя може да притежава тази сила,която и на "жертвата" за определено време.
avatar
~Sweet Girl~

Брой мнения : 7
Join date : 16.06.2009

Вижте профила на потребителя http://www.elfschool.forumotion.com

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите